contact

Werken bij

Word jij onze nieuwe collega?

Combilo is voortdurend in beweging om haar klanten te voorzien van de lekkerste verse producten. Dit doen we met enthousiaste en vakkundige medewerkers.

Werken bij Combilo is leuk en afwisselend. Iedere functie én medewerker is belangrijk in onze dynamische handel. Alleen door goed en plezierig met elkaar samen te werken, kunnen we de flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid waarborgen. Aandacht en goed zorgen voor medewerkers zit ons familiebedrijf in het DNA. De lijnen zijn kort, de vakkennis en betrokkenheid van onze mensen zijn groot. Daarnaast werken we actief aan een cultuur van transparantie, vanuit integriteit en een absolute hands-on-mentaliteit. We richten ons op de lange termijn en bepalen onze eigen duurzame koers.

Op drukke dagen gaan er meer dan 300.000 colli de deur uit. Dat vraagt om flexibiliteit, daad- en denkkracht, handen én hoofden. We staan altijd open voor enthousiaste en vakkundige nieuwe collega’s. Je opleiding en ervaring spelen uiteraard een rol, maar net zo belangrijk vinden we je instelling en ambitie. En ook niet onbelangrijk, je moet binnen ons team passen.. Je vindt het leuk om mee te draaien in een gedreven onderneming waarin elke dag weer anders is. Je schrikt niet van dynamiek, soms zelfs hectiek en een drukke dag zie je als een uitdaging. Net als wij ben je resultaatgericht en gedreven en gewoon lekker jezelf.

Interesse in een verfrissende baan in ons familiebedrijf?

Neem contact met ons op.

Contact