contact

Over Combilo

Onze rol in de versketen

Al vier generaties is ons familiebedrijf dé verbindende schakel in de versketen. Samen met alle andere spelers in de keten voorzien we de eindgebruiker van de meest lekkere, gezonde en kwalitatieve soorten groente en fruit.

Met veredelaars, plantenkwekers en telers/telerorganisaties aan de ene kant en onze afnemers, de retailers, groothandels en foodservices, aan de andere kant vormen wij de versketen van groente en fruit. Onze gezamenlijke passie en vakmanschap zorgen voor de gezondste en lekkerste groente- en fruitproducten op het bord van de consument. Elke dag weer!

De groente- en fruitbranche is heel dynamisch. Vraag en aanbod - en daarmee ook de prijs - veranderen continu,  die dagelijks naadloos worden gematcht. De vele mogelijkheden in ons distributiecentrum, de interne logistiek en 24/7 just-in-time-levering spelen hierbij een essentiële rol. Door productstromen efficiënt te bundelen, strenge kwaliteitscontroles uit te voeren en de groente- en fruitproducten te vermarkten naar diverse klantkanalen binnen Europa creëren wij op een duurzame, persoonlijke en verfrissende manier waarde in de versketen. Dit maakt Combilo de meest betrouwbare en efficiënte partner van een compleet en gezond versassortiment.

Joost van Schie
Lars Vermeulen
Daan Jongejan
Floris Hoogwerf
Annemarijn van Rossum
Natalia Tomiak
Jagoda Hogebrug
Ferry Verbraeken
Alex Streefland
Sofia Sonneveld
Pieter Verduijn
Randy Dijksman
Tim Baars
Coen van der Kruk
Paul Paardekooper
Rob Phillipsen
Derk van Duijvenboode
Paul Sosef
Marjolein van den Berg
Ralph Smid
Patrick Schoep
Max van der Valk
Interesse in een verfrissende baan in ons familiebedrijf?

Solliciteer dan nu!

 

Solliciteer