contact

Logistiek

Al honderd jaar onderweg via de meest efficiënte routes

Combilo staat bekend om haar logistieke betrouwbaarheid en flexibiliteit. Met ons vaste wagenpark vullen we een groot deel van de ritten tussen leveranciers, ons distributiecentrum in Waddinxveen en de afnemers in. Daarnaast werken we met vaste logistieke partners om de totale leverbetrouwbaarheid te garanderen.

 

Wat vers is, moet vers blijven en dus is snel en efficiënt vervoer cruciaal. Onze planners weten dagelijks de snelste en meest efficiënte routes uit te stippelen. Waar mogelijk leveren we producten rechtstreeks van de teler aan onze afnemers. Met ons tracking-en-tracing-systeem is niet alleen voor ons, maar ook voor de afnemers ieder moment van de dag inzichtelijk waar een bestelling zich bevindt, hoe laat deze geleverd wordt en wat de bewaar temperatuur is.

 

Warehouse

Ons 30.000 m2 grote geconditioneerde warehouse - gelegen op Distripark Doelwijk naast de A12 –, is een uitstekende logistieke hub. Hier kunnen we producten van diverse telers samenvoegen, klantspecifiek verpakken en op het juiste moment verladen.