contact

Verpakkingen

Vrijheid in verpakkingen

Agf-producten zijn kwetsbaar. Onze leveranciers telen ze met zorg, daarom besteden we veel aandacht aan de verpakking. Een juiste verpakking draagt bij aan de juiste productbeleving en verlengt de houdbaarheid van het product.

Combilo is hier samen met telers en afnemers zeer actief mee bezig, net als met de allocatie van deze activiteit en de bijdrage aan duurzaamheid. Waar nodig en mogelijk verpakken we de producten bij de telers. Dit past bij ons streven naar een zo efficiƫnt mogelijke logistiek.

Ook in ons centrale distributiecentrum in Waddinxveen beschikken we over de meest moderne verwerkingslijnen. Hier kunnen we producten van diverse telers samenvoegen en klantspecifiek verpakken.

Welke soort verpakking voor het product de juiste is, is afhankelijk van verschillende factoren. Van wet- en regelgeving, milieuaspecten tot consumentvoorkeuren. Voor de ene markt is plastic om een komkommer een must, in een andere markt is dat absoluut ondenkbaar. Met onze frisse blik en grote mate van flexibiliteit kunnen we snel inspelen op (duurzame) trends. Combilo heeft de mogelijkheid om op veel verschillende manieren te verpakken, zoals flowpacks, biologisch afbreekbare verpakkingen, Netlon en krimpfolie. Zo kunnen we alle agf-producten voorzien van de perfecte finishing touch.