A fresh way of living

Vraag en aanbod elke dag opnieuw naadloos matchen, dat is Combilo

Elke dag weer ervaren we bij Combilo de dynamiek van de handel in groenten en fruit, van import en export. Denk aan volle vrachtwagens trostomaten rechtstreeks naar een retailer in Duitsland. Pallets glanzende aubergines van de Nederlandse teler naar een Franse importeur. Of een vracht Conference peren naar een Engelse groothandel. Het zijn maar een paar voorbeelden. Al 90 jaar lang verbinden wij aanbod en vraag: teler, retailer, importeur, groothandel. Dat lijkt nu makkelijker dan vroeger. We werken met geavanceerde ICT-systemen die naadloos communiceren met de systemen van onze Nederlandse leveranciers en Europese afnemers. De techniek helpt ons, geeft snelheid en inzicht. Toch is het nu complexer dan ooit. Meer productvarianten, verpakkingsmogelijkheden, strikte regelgeving, terecht kritische consumenten: in die wereld opereren wij. In deze complexe omgeving willen we de meest betrouwbare partner zijn voor telers, telerorganisaties, retailers, importeurs en groothandelsbedrijven. Tevreden partners en klanten, daar werken we elke dag aan.

Creating refreshing ways together: onze 200 medewerkers maken het waar

Iedereen in ons bedrijf is zich zeer bewust van wat we met z’n allen aan het doen zijn. Op het juiste moment tegen de juiste prijs inkopen en verkopen, kwaliteit handhaven, snel handelen, de markt aanvoelen, waar nodig innoveren en bijsturen, relaties onderhouden, elkaar scherp houden; we zijn voortdurend in beweging. We werken actief aan een cultuur van transparantie, vanuit integriteit en een absolute hands-on mentaliteit. Daarbij helpt het dat we een echt familiebedrijf zijn. We richten ons op de lange termijn, kunnen onze eigen koers vasthouden. De lijnen zijn kort, de vakkennis en betrokkenheid van onze mensen is groot.

Werken bij Combilo: elke dag net weer anders!

Bij Combilo staan we dagelijks in verbinding met onze telers en klanten. Op rustige dagen gaan er zo’n 50.000 colli de deur uit, op andere dagen kunnen het er zomaar 300.000 zijn. Dat vraagt om flexibiliteit, daad- èn denkkracht, handen èn hoofden. We staan dan ook altijd open voor enthousiaste en vakkundige nieuwe collega’s. Je opleiding en ervaring spelen zeker een rol, het belang daarvan verschilt per functie. Maar instelling en ambitie zijn misschien nog wel belangrijker. Je moet kunnen meedraaien in een gedreven onderneming waarin elke dag weer anders is. Je schrikt niet van dynamiek, soms zelfs hectiek, en je kunt tegen een zekere druk. Net als wij ben je resultaatgericht en gedreven.

Bekijk onze openstaande vacatures op onze Jobs pagina!