A fresh way of living

De zekerheid van AGF via Combilo: altijd verse, gezonde en lekkere groenten en fruit

Vanuit een omvangrijk netwerk met Nederlandse en buitenlandse telers komt bij Combilo een breed palet aan kas- en vollegrondsgroenten en fruit binnen. Door dat brede en per seizoen wisselende aanbod biedt Combilo elke dag een nieuwe ‘menukaart’ met actuele oogsten, volumes, prijzen en kwaliteiten. Een belangrijk deel van het aanbod wordt geleverd door onze vaste partner Van Nature. Via dit partnership staan we in rechtstreeks contact met 120 Nederlandse telers die samen 540 hectare glasgroenten en 275 hectare vollegrond hebben. Met deze telers hebben we intensief contact over belangrijke kwesties als prijs- en marktontwikkeling, kwaliteit, duurzaamheid en teeltprogramma’s. Bij veel telers hebben we een rechtstreekse logistieke lijn naar de afnemers opgezet. Zo winnen we tijd en blijft het product vers: A fresh way of living!

Jaarrond levert Combilo een breed assortiment uit binnen- en buitenland

Het hart van ons assortiment bestaat uit kasgroenten zoals tomaat, paprika, komkommer en aubergine. Binnen die productgroepen bieden we tal van variëteiten, waaronder de steeds populairder wordende ‘smaaktomaten’ of zoete puntpaprika’s. Naast die vaste waarden voor het groentenschap leveren we in de verschillende seizoenen ook vollegrondsgroenten: ijsbergsla, prei, spruiten, witlof. Een derde pijler is ons brede palet aan hard en zacht fruit en exoten: peren, appels, bramen, frambozen, limes en lychees. Om jaarrond te kunnen leveren, schakelen we soepel tussen producten uit Nederland en import uit onder andere Spanje, Senegal, Israël en Marokko.

Meer informatie over ons assortiment?

A fresh way of living: zo maken we het waar met onze partners

Bij Combilo hanteren we een helder vertrekpunt: we werken bij voorkeur met dezelfde telers en leveranciers. In een consistente versketen is het van groot belang te weten waar en hoe de producten geteeld worden. Producenten met dagelijkse aandacht voor kwaliteit, versheid en duurzaamheid. De consument moet volledig kunnen vertrouwen op veilig, eerlijk en verantwoord geproduceerd voedsel. De website van ‘onze’ Van Nature-telers geeft een mooi overzicht van de producten die we met deze telers in de markt zetten, hun visie op duurzaam en gezond produceren, plus smakelijke recepten. Informatief is ook de Veggipedia van het GroentenFruitBureau. Deze geeft waardevolle informatie over voedingswaarde, bereiding en aankooptips. Zo gaat A fresh way of living echt leven.